Elérhetőségek

Happy Jump - Élményt adunk, mosolyt kapunk!

Cím: 9700 Szombathely,
Szent II. János Pál pápa krt. 20/A
Mobil:
+36(30)389-6817
E-mail:
info@ugralovarszombathely.hu


Új légváraink

Szülinapi mintás légvárunkat nem csak szülinapokra ajánljuk! Kis helyigénye miatt a legtöbb családi ház udvarán is elfér.

A közkedvelt rajzfilm főszereplői között ugrálhat gyermeked a Mancs őrjáratos légvárunkban! De ha csak egyszerűen a kutyákat kedveli, akkor is meleg szívvel ajánljuk. :)

Az óceánok és a tengerek csodálatos világa vár gyermekeitekre ebben a szuper légvárban! Vidám és barátságos minták, egy pofozni való dühöngő karika és egy magas csúszda várja új játszótársait!

Sok kislány álma válhat valóra ezzel a légvárral! Találkozhatnak egy unikornissal, aki egész nap a barátjuk lehet és közben nagyon sokat ugrálhatnak.

Nagyobb légváraink egyike, amelyben több gyermek is kényelmesen elfér. Extra nagy ugrálófelület és egy szuper csúszda garantálják az élményteli pillanatokat!

Ugyan nem légvár, de nagy és felfújható, mint egy légvár. :) Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk! Figyelem: komoly függőséget okoz!

Nyugat-Magyarországon először nálunk bérelhető Bubble House! Ha igazán exkluzív megjelenést szeretnél egy fotózáson, vagy az esküvődet szeretnéd különlegessé tenni, akkor ne hagyd ki!


Vissza az előző oldalra!

Happy Jump - Élményt adunk, mosolyt kapunk! - Magyar